Låssmed och låsjour Värmdö

Är ni stationerade i Värmdö och söker låssmed så har ni kommit helt rätt. Vi på Lås och larm 24 erbjuder tjänster såsom låsservice och support dygnet runt. Våran erfarenhet och kunskap är omtalad vi hjälper er med lås reparation och underhåll av kassaskåp, värdeskåp, vapenskåp samt dokumentskåp.

Konsultation och installation av säkerhetssystem förekommer också vilket omfattar larm, kameraövervakning och passersystem av alla dess typer. När det kommer till säkerhetssystem vill vi hitta en lösning som passar er för att öka tryggheten och undvika ovälkomna gäster. Våran nöjd kund garanti finns till för att alltid leverera professionella resultat.

Säkerhetsskåp med klass

Sortimentet av säkerhetsskåp är stort. Som företagare eller privatperson kan det vara skönt att förvara sina tillhörigheter under trygga förhållanden. Vi har Värdeskåp, vapenskåp, dokumentskåp samt kassaskåp som är brandklassade och stöldskyddade vare sig ni söker begagnat eller nytillverkat. För att bevara hög standard hjälper vi självklart även till med lås reparation och service regelbundet.

Låsbyte och låsjour Värmdö

Låsjour dygnet runt är nödvändigt så att det alltid finns en låssmed tillgänglig när det krisar. Vi har låssmed som kan byta lås eller reparera om bilnyckeln försvunnit eller inbrott har skett i en fastighet. Akuta tjänster som dessa omfattar även trasiga lås, glömda nycklar, inbrottsreparation, bestulna nycklar och krångliga lås. Målet är att alltid anlända snabbt och åtgärda skadan direkt.

Självklart kan ni ringa vid mindre direkta behov. Icke akuta tjänster inkluderar bland annat bilöppning, lås reparation, låsöppning, montering, förstärkning samt underhåll av inbrottsskydd.

Service och rådgivning

Söker ni låssmed för service eller låsbyte på Värmdö är ni varmt välkomna att besöka oss för kostnadsfri rådgivning. Vi bidrar med information och kunskap för att hitta passande lås och säkerhetssystem för er. Såväl privatpersoner som företag kontaktar oss för att öka tryggheten i vardagen antingen hemma eller på jobbet. Bidra med en säker standard och skydda det som betyder mest, hemma eller på jobbet.