Låssmed och låsjour Tyresö

Oavsett om ni är privatperson eller företagare som söker låsservice på Tyresö är ni varmt välkomna till oss på Lås och Larm 24. Vi kan hjälpa er med alla tjänster som omfattar lås och säkerhet för att öka tryggheten i vardagen. Möjlighet finns för support dygnet runt eftersom vi har låssmeder tillgängliga dag som natt. Lås reparation samt underhåll av kassaskåp, värdeskåp, vapenskåp eller dokumentskåp hör också  till våra tjänster.

Säkra system

Många väljer att installera säkerhetssystem till fastigheter, bostäder eller lokaler för att öka tryggheten där. Vi har säkerhetssystem av olika syften såsom larm, brandskydd, passersystem och kameraövervakning. Som med alla tjänster medföljer även nöjd-kund-garanti på arbetet vi utfört fast vi redan innan är säkra på bästa resultat.

Säkerhetsskåp för tillgångar

Att investera i ett säkerhetsskåp är användbart om man besitter värdefulla tillhörigheter. Föremål som kontanter eller viktiga dokument kan vara bra att förvara under anpassade förhållanden så ingen obehörig ska få tag på dessa. Vi har olika typer av säkerhetsskåp såsom värdeskåp, dokumentskåp, vapenskåp och kassaskåp. De är brandklassade och stöldmärkta för extra trygghet men för att bibehålla önskad standard kan vi även utföra reparation samt låsservice.

Låsjour och låsbyte Tyresö

Våra låssmeder finns tillgängliga för jour dygnet runt så alla ska ha tillgång för bra service oavsett dag i veckan eller tid på dygnet. Vi hjälper er att byta lås samt utföra lås reparation om nyckeln är borttappad eller inbrott har skett. Målet är att anlända snabbt och för att direkt åtgärda problemet.

Akuta och omfattande tjänster består i många fall av inbrottsreparation, glömda nycklar, trasiga lås eller bestulna nycklar. Medans mindre direkta tjänster inkluderar montering, förstärkning, lås reparation och installation av inbrottsskydd.

Låsservice och professionell hjälp

Vi prioriterar ständig närvaro och professionellt bemötande när ni kontaktar oss. Ni kan besöka oss för kostnadsfri rådgivning av lås eller säkerhetssystem så tar vi fram något som passar er. Vi ser till att medföra betydande information och kunskap för att underlätta. Ökad trygghet i vardagen eller på jobbet är betydande för många medborgare på Tyresö och känner ni likadant är det onödigt att tveka.