Låssmed och låsjour Täby

Söker ni låssmed? Lås och larm 24 erbjuder tjänster som omfattar lås dygnet runt.. Vi hjälper er om inbrott har skett eller nycklarna till bilen har försvunnit och anländer till platsen direkt. Säkerhetsskåp kräver också underhåll. Låsservice samt lås reparation finns tillgänglig hos oss för dokumentskåp, vapenskåp, värdeskåp och vapenskåp.

Säkerhetssystem och säkerhetsskåp

Säkerhetssystem är vanligt att utrusta sin bostad med därför ser vi det som en självklarhet att erbjuda konsultation och installation av diverse säkerhetssystem. Både företag och privatpersoner kontaktar oss angående passersystem, brand, larm och kameraövervakning för att öka tryggheten.

Att investera i ett kassaskåp eller byta ut ett redan befintligt kan vara användbart om man vill skydda sina tillhörigheter. Viktiga dokument eller kontanter kan förvaras i våra brandsäkra och stöldskyddade skåp. Vi erbjuder begagnade samt nytillverkade kassaskåp, värdeskåp, dokumentskåp och vapenskåp. För att bevara hög standard under lång tid hjälper vi självklart till med låsservice och lås reparation regelbundet.

Låsbyte och låsjour Täby

Det är viktigt att ständigt ha en låssmed till hand om en olycka skulle inträffa. Våra medarbetare finns tillgängliga dygnet runt så ni kan kontakta låssmed om nycklarna försvunnit eller inbrott har skett i fastigheten. Vi anländer direkt för att snabbt och smidigt reparera eller byta lås. Akuta tjänster som dessa omfattar glömda/borttappade nycklar, inbrottsreparation, bestulna nycklar, trasiga lås samt krångliga lås.

Mindre direkta installationer eller underhåll förekommer såklart också, då kan vi hjälpa er med förstärkning, bilöppning, lås reparation, montering och inbrottsskydd bland annat.

Professionellt bemötande

Söker ni låssmed som utför låsservice och låsbyten dygnet runt kan ni kontakta oss på Lås och larm 24. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning vilket innebär att ni kan besöka oss för bidragande information och kunskap angående lås och säkerhetssystem. Entreprenörer liksom privatpersoner över Täby ansluter sig till oss för att öka tryggheten i tillvaron hemma och på jobbet. Varmt välkomna för professionellt bemötande och säker handledning.