Låssmed och låsjour Solna

Känner ni oro över att era lås inte är tillräckligt säkra eller söker ni låsjour för att snabbt byta lås? Vi på Lås och larm kan hjälpa er med de flesta tjänster som omfattar lås och säkerhet i Solna. Att vi dessutom har support dygnet runt bidrar med stora möjligheter när en låssmed måste till platsen snabbt. Kunskapen vi besitter är stor därför kan vi även hjälpa er med lås reparation och låsservice av dokumentskåp, värdeskåp, vapenskåp samt kassaskåp.

Vi kan lugna er med tillgångarna på konsultation samt installation av brandskydd, larm, och passersystem som vi besitter. Nöjd kund garanti är en självklarhet för att ni såväl privatpersoner som företag ska känna sig nöjda med arbetet vi utför. Företagare och privatpersoner har möjlighet att skydda sin egendom mot oinbjudna gäster med våra säkerhetssystem.

Utbudet är stort i Solna

Besök oss för att investera i ett kassaskåp eller skaffa ett helt nytt. Vårat utbud består av begagnade och nytillverkade produkter som dessutom är brandsäkra och stöldskyddade. Hos oss hittar ni värdeskåp, kassaskåp, dokumentskåp samt vapenskåp för att förvara viktiga dokument, kontanter eller andra tillhörigheter i. För att ständigt behålla hög standard hjälper vi er även med låsservice och lås reparation av produkterna vilket ökar tryggheten.

Byta lås och låsjour

Vi prioriterar tillgänglig låsjour dygnet runt så ni kan få hjälp när den behövs som mest. Byte och reparation av lås finns alla dagar i veckan om inbrott har skett eller nycklarna till bilen försvunnit. Akuta tjänster som dessa omfattar trasiga lås, glömda/tappade nycklar, inbrottsreparation, bestulna nycklar samt krångliga lås. Låsjouren anländer till plasten snabbt för att direkt åtgärda problemet som uppstått.

En låssmed från vår verksamhet hjälper självklart till även fast behoven inte är direkta. Icke akut låsservice omfattar låsöppning, förstärkning, inbrottsskydd, lås reparation och bilöppning bland annat.

Låsservice och rådgivning Solna

Lås och larm finns till när ni behöver byta lås eller söker andra typer av låsservice. Ni kan besöka oss för kostnadsfri rådgivning så hjälper vi till med bidragande kunskap och information angående lås och säkerhetssystem som passar er. Såväl privatpersoner som företag söker sig till oss för att öka tryggheten i hem och fastigheter Solna runt. Oavsett akuta behov eller inte kan ni besöka oss för bästa hjälp.