Låssmed och Låsjour Sollentuna

Önskar ni låssmed? Då har ni kommit helt rätt för vi på Lås och Larm 24 erbjuder  tjänster angående lås och säkerhet dygnet runt över hela Sollentuna. Support dygnet runt men vi finns även till för reparation och service av säkerhetsskåp som exempelvis vapenskåp, dokumentskåp, kassaskåp och värdeskåp.

Öka tryggheten med Säkerhetssystem

Konsultation samt installation av säkerhetssystem hör till våra specialiteter. Vi hjälper företagare och privatpersoner att säkra sin egendom genom anpassad utrustning. Installation av kameraövervakning, passersystem, brandskydd eller larm ökar tryggheten av fastigheten eller lokalerna. Vi skyddar området mot ovälkomna gäster och erbjuder nöjd kund garanti som gäller för alla våra tjänster vi utför.

Säkerhetsskåp

Ifall ni inte redan har investerat i ett säkerhetsskåp kan det vara användbart att göra det. Man kan mycket väl skaffa ett säkerhetsskåp av passande modell för att skydda värdefulla tillhörigheter från obehöriga användare. Detta kan vara föremål som kontanter eller viktiga dokument och förvaringen finns av olika typer. Vårat utbud är stort och består av såväl begagnade som nytillverkade värdeskåp, dokumentskåp, vapenskåp och kassaskåp. De är brandsäkra samt stöldskyddade och för att bibehålla hög standard kan vi utföra lås reparation samt låsservice regelbundet.

Låsbyte och låsjour Sollentuna

En låsjour som är tillgänglig dygnet runt är värdefullt i en stad som Sollentuna. Våra låssmeder på Lås och larm 24 anländer natt som dag för att byta lås eller reparera. Våra tjänster kan efterfrågas på grund av inbrott eller borttappade nycklar och vi ser till så fort som möjligt att åtgärda problemen.

Våra direkta tjänster inkluderar inbrottsreparation, glömda/borttappade nycklar, bestulna nycklar ut/inlåsning samt trasiga lås. Icke akuta tjänster omfattar förstärkning, lås reparation, låsöppning, och montering bland annat.

Professionell låsservice

Söker ni tillgång för låsservice eller lås reparation finns vi på Lås och Larm i Sollentuna tillgängliga för er. Vi bidrar gärna med fri rådgivning för att bidra med kunskap angående passande lås och säkerhetssystem som fungerar för er. Privatpersoner och företag över Stor-Stockholm söker våra tjänster för att öka tryggheten i vardagen hemma eller på jobbet. Varmt välkommen att kontakta oss oavsett behov, vi hjälper er optimera säkerheten.