Låssmed och låsjour Södermalm

Om ni behöver låssmed eller låsjour och är stationerade på Södermalm, har ni kommit rätt! Vi kan hjälpa till med de flesta tjänster som omfattar lås. Självklart erbjuder vi support dygnet runt ifall det värsta skulle inträffa för att hjälpa er med lås reparation samt låsservice. Tjänsterna omfattar mycket och vi besitter stor kunskap av såväl lås, värdeskåp, dokumentskåp, kassaskåp och vapenskåp.

Det finns även tillgång för konsultation av brandskydd liksom installation av larm, passersystem samt kameraövervakning för att öka säkerheten hemma eller på jobbet. Vår nöjd kund garanti bringar trygghet för att alla ska känna sig nöjda med utfört arbete. Våran omfattning riktar sig till såväl företagare som privatpersoner i hela Södermalm.

Brett utbud

Utbudet av säkerhetsskåp är stort, ifall ni inte har något eller vill byta ut går det bra att besöka oss för rådgivning. Vi har nytillverkade och begagnade kassaskåp, dokumentskåp, vapenskåp samt värdeskåp av säkerhetsklassade material. Förvara kontanter och viktiga dokument under säkra förhållanden med möjlighet för både brand och stöldskydd. Vi hjälper även till med låsservice av skåpen för att ständigt hålla hög standard eller genomför lås reparationer om något skulle inträffa.

Låsbyten och låsjour på Södermalm

Våran låsjour är öppen dygnet runt så det alltid går att kontakta en låssmed när det krisar. Möjlighet för såväl reparation som byte av lås om inbrott av fastighet sker eller nycklarna till bilen försvinner.

Akuta tjänster omfattar glömda/borttappade nycklar, trasiga lås, krångliga lås, bestulna nycklar samt inbrottsreparation. Målet är att alltid anlända snabbt och att hjälpa till när olyckan skett.

Vi kan även serva och installera utan omfattning av akuta tjänster. När det inte är akut kan vi hjälpa till med låsöppning, montering, inbrottsskydd, förstärkning, lås reparation och bilöppning bland annat.

Låsservice och rådgivning Södermalm

Om ni behöver tillgång för låsbyte eller låsservice kan ni kontakta oss för kostnadsfri rådgivning. Vi hjälper er med information samt bidragande kunskaper för att underlätta. Specialanpassade lås eller säkra standardlås har ni som kund hos oss tillgång för. Både privatpersoner och företag på Södermalm söker sig till oss för att öka tryggheten i hem och fastigheter. Varmt välkommen att besöka eller kontakta oss, vi hjälper till på bästa sätt.