Låssmed och låsjour Östermalm

Behöver ni en låssmed eller låsjour för att byta lås? Vi kan hjälpa dig med alla tjänster som omfattar lås På Östermalm. Vi erbjuder support dygnet runt och kan även hjälpa till med lås reparation samt låsservice av vapenskåp, dokumentskåp, kassaskåp samt värdeskåp.

Tillgång för konsultation av brandskydd förekommer också liksom installation av larm, kameraövervakning och passersystem. Självklart erbjuder vi nöjd kund garanti för att alla ska känna sig nöjda med arbetet som utförs. Vi hjälper såväl företagare som privatpersoner att skydda sin egendom mot ovälkomna gäster när ni än behöver det.

Stort utbud

Investera i ett kassaskåp ifall ni inte har något eller besök oss för skaffa ett nytt. Vårat utbud är stort av såväl begagnade som nytillverkade kassaskåp, värdeskåp, vapenskåp och dokumentskåp som är brandklassade och stöldskyddade. Förvara såväl kontanter som viktiga dokument under säkra förhållanden. Vi hjälper självklart till med låsservice och lås reparation för att ständigt hålla hög standard samt öka tryggheten på produkterna.

Låsbyte och låsjour

Våran låsjour finns tillgänglig dygnet runt så ni alltid kan kontakta en låssmed om det krisar. Möjlighet för byte och reparation om inbrott i huset har skett eller nycklarna till bilen försvunnit. Våra akuta tjänster omfattar trasiga lås, glömda/tappade nycklar, inbrottsreparation, bestulna nycklar samt inlåst/utlåst. Målet är att komma fram snabbt och hjälpa till så fort som olyckan skulle ske.

Självklart kan vi även serva och installera även fast inget allvarligt inträffat. Icke akuta tjänster omfattar montering, låsöppning, förstärkning, inbrottsskydd, bilöppning och lås reparation bland annat.

Låsservice och rådgivning Östermalm

Behöver ni tillgång för låsservice eller låsbyte kan ni besöka oss för kostnadsfri rådgivning. Vi kan även hjälpa till med såväl information som bidragande kunskap om vilket lås som passar er bäst. Till oss söker sig privatpersoner och entreprenörer över hela Stockholm för att öka tryggheten i vardagen hemma eller på jobbet. Ni är varmt välkomna att kontakta oss oavsett akuta behov eller inte, vi hjälper er på bästa sätt.