Låssmed och låsjour Nacka

Söker ni låssmed eller låsjour i nacka? Då kan ni vara lugna, vi på Lås och larm är behöriga att utföra låsservice över hela Nacka. Tillgång för support dygnet runt och snabb ankomst om olyckan skulle vara framme. Förutom jour omfattar våra tjänster lås reparation och lås service av kassaskåp, vapenskåp, värdeskåp samt dokumentskåp.

Konsultation av diverse säkerhetssystem hör till vår vardag och vi  hjälper dig med såväl brandskydd, kameraövervakning och passersystem. Självklart har vi även nöjd kund garanti för att alla ska känna sig trygga med arbetet som utförs. Våra tjänster är till för såväl företagare som privatpersoner oavsett om behoven är stora eller små. Vi ökar säkerheten i fastigheter och hemför att ni ska känna trygghet och skydda egendomen mot ovälkomna gäster.

Brett sortiment

Om ni inte investerat i ett säkerhetsskåp ännu är det på tiden att göra det. Hos oss kan ni skaffa ett helt nytillverkat eller begagnat säkerhetsskåp med stöldskydd och brandskydd för att skydda såväl kontanter som viktiga dokument. Vårat utbud består av kassaskåp, värdeskåp, dokumentskåp och vapenskåp. För att bibehålla hög standard på våra produkter har vi även möjlighet för låsservice och låsreparationer.

Låsjour och låsbyte i Nacka

Låsjouren finns tillgänglig dygnet runt så ni alltid kan kontakta en låssmed när olyckan är framme. Skulle inbrott i huset ske eller nycklarna till huset försvinna kommer vi och byter ut eller reparerar befintligt lås. Akuta tjänster som dessa omfattar glömda/borttappade nycklar, inbrottsreparation, bestulna nycklar, trasiga lås och krångliga lås. Vi anländer snabbt för att åtgärda skadan direkt.

Även mindre direkta ärenden är välkomna till oss. Icke akuta tjänster brukar omfatta förstärkning, låsöppning, montering, lås reparation, och bilöppning bland annat.

Låsservice och rådgivning

Ifall ni söker tillgång för låsbyten och låsservice kan ni besöka oss för kostnadsfri rådgivning. Våran hjälp består av information och rådgivning om lås och säkerhetssystem till era fastigheter samt bostäder anpassade efter behov. Såväl entreprenör som privatperson är välkomna till oss för att öka tryggheten hemma och på jobbet. Lås och Larm 24 utgår från Stockholm men verkar på flertalet ställen Stor-Stockholm runt.