Låssmed och låsjour Lidingö

Vill ni ha låssmed? På Lås och larm 24 arbetar professionella låssmeder för att hjälpa er på bästa sätt. Oss kan ni kontakta ifall nyckeln till bilen är borttappad eller inbrott har skett i bostaden. Support dygnet runt och vi besitter stor kunskap om lås reparation samt service av kassaskåp, värdeskåp, dokumentskåp och vapenskåp.

Konsultation eller installation av säkerhetssystem är av utmärkande drag. Vi hjälper mer än gärna till att anpassa passersystem, kameraövervakning, brandskydd eller larm till eran bostad eller fastighet. nöjd kund garanti förekommer alltid på alla våra tjänster men vi garanterar ändå att egendomen är skyddad mot ovälkomna gäster.

Kvalitativa säkerhetsskåp

Investera i ett säkerhetsskåp eller för att skydda värdefulla tillhörigheter. Vi har ett brett utbud av Kassaskåp, vapenskåp, dokumentskåp samt värdeskåp som är brandklassade och stöldskyddade. Här passar det bra att exempelvis förvara viktiga dokument och kontanter bort från obehörig hantering. Sortimentet består av såväl begagnade som nytillverkade säkerhetsskåp och för bibehållande standard erbjuder vi låsservice samt lås reparation regelbundet.

Låsbyte och låsjour Lidingö

Det viktigaste av allt är låsjour dygnet runt. Våra låssmeder kan byta lås och reparera lås även på kvällarna för att öka tryggheten på Lidingö. Vi anländer snabbt när det krisar och fixar direkt skadan som uppstått.

Akuta tjänster omfattar trasiga lås, glömda/borttappade nycklar, reparation vid inbrott och bestulna nycklar. Mindre direkta tjänster inkluderar bland annat montering, installation, bilöppning, lås reparation samt förstärkning.

Professionell låsservice och rådgivning

Söker ni tillgång för reparation och service av lås på Lidingö är ni varmt välkomna att kontakta oss. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning när ni besöker oss för bidragande information och kunskap angående våra lås och säkerhetssystem. Tillsammans hittar vi lösningar som är speciellt anpassade efter de behov som förekommer oavsett privatperson eller företag. Vi optimerar säkerheten i hem, fastigheter och lokaler över Stor-Stockholm för en tryggare vardag.