Låssmed i Sundbyberg

Säkert hem med rätt lås och larm

Behöver du ett nytt lås till din dörr? Om du söker en kunnig låssmed i Sundbyberg så har vi på Lås & Larm lång erfarenhet inom yrket. Vi hjälper både privatpersoner och företag att installera nya lås och larmsystem. Vi erbjuder flera tjänster inom lås och larm. Vår låssmed hjälper dig i Sundbyberg med byte av lås, köp av kassaskåp, installation av passersystem samt kameraövervakning. Ett passersystem är ett elektroniskt lås medan bevakningskameror filmar områden av ditt hem. Vår låssmed kan hjälpa dig att utföra byten och installationer av både traditionella lås och kodlås. Hos oss kan du både köpa och få hjälp med installationen av ditt lås. Om du vill ha hjälp av en låssmed i Sundbyberg med stark kompetens så hjälper vi gärna dig. Vi på Lås & Larm skyddar ditt hem!

 

Flera tjänster inom lås och larm

När du anlitar oss på Lås & Larm får du hjälp av en låssmed med stor kunskap inom säkerhet kompetens. Vi kan hjälpa dig med de flesta säkerhetsåtgärder för att skydda ditt hem. Vare sig det gäller att installera ett nytt lås till ytterdörren, övervakningskameror, galler eller grindar. Under ett första hembesök gör vi en kostnadsfri säkerhetsbesiktning av ditt hem. Vår låssmed börjar med att kartlägga din bostads säkerhetsbehov för att se var säkerheten bör ökas med lås eller larm. Sedan kommer vi att anpassa arbetet enligt dina önskemål och behov med försäkringsbolagens krav i åtanke. När det är dags för installation eller service så kommer vår låssmed göra ett andra hembesök för att montera säkerhetsskyddet i ditt hem. Vi har även en låsjour för akuta ärenden då du har blivit utelåst. Vi arbetar dygnet runt, därför kan du alltid kontakta oss om du har blivit utelåst. Vår låssmed hjälper dig i Sundbyberg i alla situationer.

Låssmed för ett tryggare hem

Vi har över 25 års erfarenhet som låssmed, därför kan du känna dig trygg när du anlitar oss. Vi arbetar alltid med högsta kvalitet och enligt riktlinjer. När du anlitar vår låssmed kan du vara säkert på att din installation kommer att bli korrekt. Vi säljer och installerar även kassaskåp. Alla våra anställda är certifierade värdeförvaringstekniker och kan hjälpa dig som vill utföra ett låsbyte på ditt kassaskåp eller annan åtgärd. 

Vi hjälper dig i Sundbyberg som vill installera larm

Söker du en erfaren låssmed i Sundbyberg? Då kan vi på Lås & Larm hjälpa dig. Vi utför montage, underhåll och reparationer i högsta kvalitet. Vi arbetar med alla de största tillverkarna och leverantörerna inom säkerhet och skydd av hem. Om du behöver rådgivning av en låssmed gällande val av lås eller larm samt installation så finns vi nära till hands. Du är välkommen att kontakta oss på Lås & Larm så hjälper vi dig i Sundbyberg!