Låssmed och låsjour Kungsholmen

Ifall ni söker låssmed eller låsjour och dessutom bor på Kungsholmen, har ni kommit helt rätt. Vi är ett företag som riktar sig till alla typer av låstjänster över stora delar av Stockholm. Vi erbjuder support dygnet runt om det värsta skulle inträffa för att snabbt och smidigt hjälpa er. Våran kunskap sträcker sig över stora områden, vi kan hjälpa er med såväl lås reparation samt låsservice av lås,  dokumentskåp, vapenskåp, värdeskåp samt kassaskåp när ni än behöver det.

Tillgångarna för konsultation samt installation av brandskydd, kameraövervakning och passersystem finns hos oss alla arbetsdagar i veckan. Med detta medföljer såklart nöjd kund garanti vilket omfattar alla befintliga arbeten som genomförs. Våra kunder sträcker sig till såväl verksamheter som privatpersoner över Kungsholmen.

Storslaget utbud

Att investera i ett brandklassat och stöldskyddat säkerhetsskåp är ingen dum idé. Vårat utbud är stort och består av begagnade samt nytillverkade värdeskåp, vapenskåp, kassaskåp och dokumentskåp. Här kan man förvara såväl kontanter som viktiga dokument under säkra förhållanden. Självklart finns vi där när låsservice och lås reparation krävs för att ständigt hålla hög standard samt öka tryggheten på säkerhetsskåpen vi levererar.

Låsbyten och låsjour Kungsholmen

Eftersom våran låsjour är öppen dygnet runt finns det alltid tillgång för en låssmed när det krisar. Möjlighet för reparation eller byte av lås om inbrott sker eller nycklarna till fordonet försvinner. Vi har akuta tjänster som riktar sig till trasiga lås, krångliga lås, bestulna nycklar, inbrottsreparation samt glömda/borttappade nycklar. Vårat mål är att anlända snabbt för att bidra med hjälp direkt när olyckan skett.

Vi kan även installera och serva fast det inte gäller några direkta tjänster. Mindre akuta ärenden består av montering, låsöppning, bilöppning, inbrottsskydd, lås reparation och förstärkning bland annat.

Låsservice och rådgivning Kungsholmen

Ni kan besöka eller kontakta oss för låsservice eller låsbyte med tillgång för kostnadsfri rådgivning. Vi hjälper er med såväl information och bidragande kunskap om vilka lås eller produkter som fungerar bäst för er. Privatpersoner samt företag över hela Kungsholmen och Stockholm söker sig till oss för att öka tryggheten på hushåll och fastigheter. Varmt välkomna att kontakta oss Oavsett brådskande eller mindre direkta behov för optimal hjälp.