Låssmed och låsjour Huddinge

Är ni bosatt i Huddinge och söker låssmed? Vi kan då lugna er med att ni är helt rätt ute eftersom vi på Lås och Larm 24 erbjuder lås och säkerhetstjänster dygnet runt. Våra professionella medarbetare verkar i hela Huddinge även på natten om ni söker låsservice eller låsbyte för att nycklarna försvunnit eller inbrott har skett. Vi ser till att ni kommer in i bilen och säkrar era hem så snabbt vi kan. Support dygnet runt men även tillgång för lås reparation samt underhåll av vapenskåp, dokumentskåp, kassaskåp och värdeskåp.

Betydande Säkerhetssystem

Säkerhetssystem är ett område vi besitter stor kunskap inom, det hör till vardagen att hjälpa såväl företag som privatpersoner att hålla ovälkomna gäster borta. Vi erbjuder konsultation samt installation av passersystem, kameraövervakning, larm och brandskydd. Med alla våra tjänster medföljer även nöjd kund garanti även fast vi redan innan kan garantera bästa resultat.

Säkerhetsskåp med beskaffenhet

Att en entreprenör eller vanlig medborgare kan besitta värdefulla tillhörigheter hör inte till ovanligheten. För att skydda dessa och se till att de inte hamnar i fel händer är det användbart att investera i ett säkerhetsskåp. Vi har skåp av varierande typer som är brandklassade och stöldskyddat för optimal trygghet. Begagnade liksom nytillverkade vapenskåp, kassaskåp, dokumentskåp och värdeskåp finns i vårt utbud.

Låsbyte och låsjour i Huddinge

Våra låssmeder finns tillgängliga dygnet runt om något skulle inträffa. Målet är att anlända snabbt för att direkt åtgärda problemet som uppstått. Möjlighet finns att byta lås eller reparera men även andra åtgärder vidtas.

Akuta tjänster omfattar bland annat ut/inlåsning, inbrottsreparation, glömda/borttappade nycklar/ bestulna nycklar och trasiga lås.

Mindre direkta ärenden kan vara inbrottsskydd, förstärkning, lås reparation, bilöppning, montering samt låsöppning av många.

Rådgivning och professionellt bemötande

Ifall ni söker tillgång för låsservice, låsbyte eller andra säkerhetstjänster är ni varmt välkomna att kontakta oss på Lås och Larm 24. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning när ni söker bidragande information och kunskap angående våra lås och säkerhets utbud. Till oss kommer såväl företagare som privatpersoner för att öka tryggheten en smula i Huddinge. Oavsett om ni är i behov utav akuta tjänster eller inte vill vi hjälpa er på bästa sätt.