Låssmed och låsjour Hägersten

När ni söker tjänster som kräver låssmed finns vi på Lås och larm till för att hjälpa er. Vi utför låsservice över hela Hägersten samt andra delar av Stor-Stockholm. Skulle en olycka inträffa finns support dygnet runt, men vi kan även hjälpa er med lås reparation och underhåll av ,kassaskåp, dokumentskåp, vapenskåp samt värdeskåp.

Våra kunder består av såväl företagare som privatpersoner och säkerhetssystem har blivit allt vanligare att prioritera. Utbudet vi har att erbjuda är brandskydd, larm, passersystem och kameraövervakning. Tillgång för konsultation samt installation och självklart har vi nöjd kund garanti på alla tjänster för att ni som kund ska känna er trygg. Vi skyddar egendomen mot ovälkomna gäster när det än behövs.

Märkbara resurser

Att investera i ett kassaskåp eller byta ut ett gammalt, har man möjlighet att göra hos oss. Vårat sortiment är stort och omfattar begagnade samt nytillverkade kassaskåp, värdeskåp, vapenskåp och dokumentskåp av högsta klass. Säkerhetsskåpen brandklassade och stöldskyddade vilket passar att förvara kontanter som viktiga dokument i. För att skåpen ständigt skall hålla hög standard samt bevarande trygghet  genomför vi såväl service som lås reparation regelbundet.

Låsbyte och låsjour i Hägersten

Tillgång för jour är som mest tacksamt när olyckan väl inträffar. Vi på Lås och Larm 24 har låsjour dygnet runt för att anlända med en låssmed om det krisar. Möjlighet finns för att byta lås eller reparera om inbrott sker i fastigheten eller nycklarna till bilen försvinner. Akuta tjänster omfattar glömda/borttappade nycklar, inbrottsreparation, bestulna nycklar, trasiga lås samt inlåst/utlåst.

Självklart finns vi även tillgängliga vid mindre direkta tjänster som låsöppning, förstärkning, bilöppning, bilöppning, montering och underhåll av inbrottsskydd bland annat.

Rådgivning och Låsservice

Om ni söker låsservice eller låsbyten i Hägersten är ni varmt välkomna att besöka oss för kostnadsfri rådgivning. Vi bidrar med information och kunskap om vilket lås eller säkerhetssystem som passar behoven. Entreprenörer och vanliga medborgare kan kontakta oss vid såväl akuta som mindre direkta behov för att öka tryggheten i vardagen.