Låssmed och låsjour Farsta

Alla medborgare i Farsta har möjlighet att anlita en professionell låssmed att utföra lås samt säkerhetstjänster dygnet runt. På Lås och Larm 24 ser vi till att alltid finnas tillgängliga när behovet än förekommer. Våra låssmeder jobbar dag som natt vilket innebär trygg support om nycklarna till bilen försvinner eller inbrott  i bostaden skett. Så fort vi kan anländer vi för att åtgärda skadan som uppstått. Vi har även möjlighet att utföra lås reparation och låsservice av diverse förvaring såsom vapenskåp, dokumentskåp, kassaskåp och värdeskåp.

Trygga säkerhetssystem och säkerhetsskåp

Hos både företag och privatpersoner ökar efterfrågan om säkerhetssystem. Vi erbjuder konsultation samt installation av larm, brandskydd, passersystem och kameraövervakning för att öka tryggheten hemma eller på jobbet. Alla våra tjänster har medföljande nöjd-kund-garanti fast vi är säkra på att ovälkomna gäster hålls utanför.

Det är nyttigt att investera i ett säkerhetsskåp om man tror sig bära på värdefulla tillhörigheter. Vi har skåp anpassade efter varierande behov och ni hittar såväl begagnade som nytillverkade. Vårt sortiment av stöldsäkra och brandklassade säkerhetsskåp är stort vilket innebär goda möjligheter för er som kund. Värdeskåp, vapenskåp, dokumentskåp och kassaskåp är användbara om man vill skydda kontanter eller viktiga dokument mot obehöriga användare.

Låsbyte och låsjour i Farsta

Att ha låsjour dygnet runt är en självklarhet för oss på Lås och larm 24. Vi tycker alla ska ha möjlighet att anlita professionella låssmeder dygnet runt om för att byta lås eller reparera befintliga. Målet är att anlända snabbt för att direkt åtgärda problemet som uppstått för att ni ska slippa vänta.

Våra direkta tjänster omfattar bland annat ut/inlåsningar, bestulna nycklar, glömda/borttappade nycklar, trasig lås och inbrottsreparation.

Mindre direkta åtgärder kan bestå av förstärkning, låsöppning, bilöppning, förstärkning lås reparation samt inbrottsskydd.

Kompetent låsservice och rådgivning

Om ni är bosatt i Farsta och är i behov av låssmed är ni varmt välkomna att kontakta oss. Vi lämnar kostnadsfri rådgivning om ni exempelvis önskar anpassat lås och säkerhetssystem. Vi bidrar med kunskap för att enkelt och smidigt hitta det som passar er bäst. Såväl privatpersoner som entreprenörer söker sig till oss för att öka tryggheten eller säkra lås oavsett direkta behov eller inte är ni välkomna till oss.