Låssmed och låsjour Danderyd

Danderyd erbjuder professionella tjänster inom lås och säkerhetssystem dygnet runt. Vi på lås och larm har låssmeder som är tillgängliga när behovet är som störst om nyckeln till bilen försvunnit eller inbrott har skett i fastigheten. Våra tjänster omfattar det mesta inom lås bland annat kan vi hjälpa er med  reparation samt låsservice av dokumentskåp, vapenskåp, kassaskåp och värdeskåp.

Konsultation och installation av brand, larm, passersystem och kameraövervakning hör till standarden. Vi är professionella i valet av säkerhetssystem för att hitta ett som passar er oavsett privatperson eller företag. Nöjd kund garanti är en självklarhets för oss fast vi redan vet att egendomen är väl skyddad mot ovälkomna gäster.

Säkerhetsskåp-Trygg förvaring

Att investera i ett säkerhetsskåp kan vara nyttigt om man besitter värdefulla tillhörigheter. Vi har ett stort utbud av brandklassade och stöldsäkra skåp av diverse typer. Både nya och begagnade vapenskåp, värdeskåp, dokumentskåp samt kassaskåp finns för att förvara tillhörigheter på ett tryggt sätt. Självklart finns vi där för att bibehålla hög standard vilket innebär regelbunden lås reparation och låsservice om så önskas.

Låsjour och låsbyte Danderyd

Låsjour dygnet runt är nu möjligt i Sollentuna eftersom våra låssmeder jobbar natt som dag. Ni kan kontakta oss om det krisar så anländer vi snabbt och fixar problemet direkt. Vi kan byta lås eller reparera befintliga för att återgå till säkra förhållanden.

Akuta tjänster hos oss omfattar glömda/borttappade nycklar, inbrottsreparation, bestulna nycklar, trasiga lås och ut/inlåsning. I mindre direkta tjänster inkluderar montering, låsöppning, bilöppning, förstärkning och lås reparation bland annat.

Professionell handledning

Ifall ni söker tillgång för låsservice eller andra säkerhetstjänster är ni varmt välkomna att kontakta oss på Lås och larm 24. Vi har gratis rådgivning för att anpassa lås och säkerhetssystem efter era behov och förutsättningar. Privatpersoner och entreprenörer över Danderyd kan komma till oss för att öka tryggheten i bostäder och fastigheter. För oss är det viktigt att alla kunder ska känna trygghet med våra tjänster oavsett vart ni bor eller vilka ni är.