Låssmed och låsjour Bromma

Söker ni låssmed? Vi på Lås och larm utför låsbyten och låsservice i Bromma dygnet runt. Vi kan hjälpa er med alla tjänster som omfattar lås såsom lås reparation samt underhåll av vapenskåp, dokumentskåp, kassaskåp och värdeskåp.

Andra tillgångar finns också. Konsultation samt installation av diverse säkerhetssystem. Passersystem, larm och kameraövervakning till privatpersoner och företag för att ökad trygghet i vardagen. För att alla ska känna sig nöjda med arbetet som utförs har vi nöjd kund garanti, men vi försäkrar er om att våra säkerhetssystem skyddar mot ovälkomna gäster.

Säkerhetsskåp

Investera i ett kassaskåp eller byt ut ett gammalt om ni har tillhörigheter att skydda. Vårt sortiment består av begagnade och nytillverkade säkerhetsskåp som är brandsäkra och stöldmärkta för trygg hantering. Här kan man förvara såväl kontanter som viktiga dokument och vi erbjuder lås service samt lås reparation för tillförlitlig standard. Utbudet består av kassaskåp, värdeskåp, dokumentskåp och vapenskåp av varierande olika typer för att hitta något till alla.

Låsbyte och låsjour i Bromma

Att erbjuda låsjour dygnet runt är högt prioriterat hos oss. Alla ska ha möjlighet att kontakta en låssmed om det krisar oavsett dag eller tid. Vi kan byta lås eller reparera om bilnyckeln försvunnit eller inbrott skett i fastigheten. Våra låssmeder anländer direkt för att snabbt åtgärda skadan som uppstått.

Akuta tjänster omfattar glömda/borttappade nycklar, trasiga lås, inbrottsreparation, bestulna nycklar sam ut/inlåsningar. Mindre direkta tjänster inkluderar montering, inbrottsskydd, lås reparation, bilöppning, förstärkning och låsöppning.

Professionellt bemötande

Behöver ni låssmed i Bromma för låsservice eller låsbyte är i varmt välkomna till oss. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälper mer än gärna till att hitta rätt lås och säkerhetssystem för er. Till oss kommer privatpersoner och företagare för bidragande kunskap och information om våra säkra system för att öka tryggheten hemma eller på jobbet. Varmt välkomna oavsett direkta behov eller inte, vi erbjuder bästa service.